Facebook Oglasavanje za Firme i Pojedince

Kao sto je vec opste poznato, facebook je danas jedan od glavnih i najvaznijih socijalnih medija, koji je tu da spaja ljude i naravno pomogne pri pronalasku klijenata i novih poslovnih partnera.

Danas ako niste na facebooku, twitteru i ostalim socijalnim mrezama poput linkedin-a, vi ili vas posao necete pronaci nove prijatelje, poslovne partnere ili klijente, u broju koji vam moderna tehnologija moze donijeti.

Svaki posao, bio online ili offline, mora da se poveze i stupi u kontakt sa novim poslovnim prilikama.
Mladje generacije, kao i one malo starije, sve vise i vise traze i pronalaze usluge i proizvode koje zele da kupe, upravo preko mreza i alata kao sto je facebook.

Mi u Dedicod-u smo svjesni upravo tih novih promjena i digitalizacije drustva i klijenata. I zato smo odlucili da vam pomognemo upravo na tom polju.

Zasto bas oglasavanje na facebooku?

 

Facebook je najveca socijalna mreza na svijetu, trenutno ima preko milijardu i petsto miliona aktivnih korisnika svaki mjesec (1,500,000,000). Sada zamislite broj potencijalnih klijenata koji mogu da pronadju upravo vase usluge ili proizvod na toj mrezi, bilo preko laptopa, racunara ili pametnih telefona.

Vas posao moze da bude dostupan ljudima sirom vase regije, gdje god se oni nalazili i sta god oni trazili upravo na njihovim telefonima.
Kako vam mi mozemo pomoci?

Dedicod kao mala firma ili studio za marketing i dizajn radi upravo to: oglasavanje na facebooku za firme i pojedince.

Bez obzira sta zelite da postignete na socijalnim mrezama da bi ste poboljsali svoje usluge ili dostigli novi broj klijenata, mi vam stojimo na raspolaganju.

Shvatamo da vam vas posao oduzima i previse vremena, zato smo mi tu da vam olaksamo oglasavanje na internetu i facebooku, kao i drugim socijalnim mrezama.

Prepustite oglasavanje na internetu ljudima cija je to specijalnost, a za to vrijeme vi vasu energiju i paznju usmijerite na vas posao.

Nase usluge:
– facebook oglasavanje za firme i pojedince

Sve pocinje od procjene vaseg dosadasnjeg zalaganja i prisutnosti na socijalnim mrezama poput facebooka.
Zatim slijedi izrada biznis plana za marketing koji je potreban vasem malom, srednjem ili velikom preduzecu/firmi.
U dogovoru sa vama, pravimo marketing materijal za online oglasavanje na facebooku i uspostavljamo mjesecni ili dnevni budzet koji vi odredite da bi smo dostigli pravu tj. odgovarajucu ciljnu grupu novih klijenata ili poslovnih partnera.

Ako vam je potrebna nasa pomoc i na drugim socijalnim mrezama da biste povecali prodaju, broj klijenata ili vasu prisutnost online, slobodno nam se obratite i kontaktirajte putem emaila na
contact@dedicod.com, ili popunite kratku formu koja se nalazi ovdje na stranici i mi cemo vas kontaktirati u sto kracem mogucem roku.

Hvala na citanju i povjerenju.

Dalibor
dedicod.com

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Tema

Vasa poruka