Usluge Web Dizajna

U danasnje vrijeme digitalizacije, racunara, pametnih telefona i interneta ukoliko zelite da nekom predstavite ono cime se bavite, vase prisustvo online je skoro pa neizostavno. Nekada su ljudi svoje usluge nudili putem tv reklama, na radiju, na bilbordima dok danas primat preuzima internet. Posjedovanje vlastite online prezentacije, tj. web sajta, putem kojeg cete ljudima predstaviti svoje proizvode, usluge, nacine poslovanja, vasu djelatnost i pribliziti je drugima je nesto sto svakako predstavlja prednost.

Kao neko ko je godinama na internetu i u tom “online” svijetu, smatramo da smo stekli dovoljno znanja da ljudima kojima su potrebne takve usluge mozemo ponuditi adekvatna rjesenja i savjete. Nas cilj je da potencijalnim posjetiocima vaseg sajta, kao i vama samim, olaksamo korstenje istog putem upotrebe raznih CMS alata.

Sta je to CMS (Content Management System)?

 

Statistika pokazuje da je preko 30% sajtova na internetu napravljeno pomocu odredjenog CMS alata. To je vrlo koristan alat koji omogucava i samim administratorima sajta da uredjuju, dodaju i mjenjaju sadrzaj na istom, bez da imaju ikakvo znanje o programiranju i bilo cemu slicnom. Proces se odvija tako da nakon vasih zahtjeva, ideja, predloga i potreba mi napravimo sajt i implementiramo sav potreban materijal na njega, kao sto su tekst, grafika, video, dokumenti itd. U vezi sa prethodno napisanim, nakon toga vam dajemo instrukcije, kako bi vi u buducnosti mogli sami dopunjavati i mjenjati sadrzaj sajta, kao i tehnicku podrsku.

Sta je to SEO?

 

Ono sto je usko povezano sa web dizajnom je i SEO, tj. optimizacija sajta na pretrazivacima.To znaci da se sajt optimizuje tako da za odredjene kljucne rijeci, koje neko kuca u pretrazivacu, vas sajt izadje medju prvim rezultatima. Zahvaljujuci premium SEO alatima koje koristimo, kao i naprednim tehnikama u mogucnosti smo da nadjemo relevantne rijeci koje bi nakon odredjenog vremena vase usluge ili proizvod stavili u sam vrh rezultata. Adekvatan odabir domain-a je takodje usko u vezi sa opisanim. Da li cete vi odabrati domain, kao i hosting servis ili cete taj posao prepustiti nama, vi odlucujete. Svakako ukoliko se ukaze potreba neke sugestije mozete traziti od nas.

Koristeci pametne telefone, a vjerovatno i neke od drustvenih mreza, ste svjesni koliki broj informacija vam je svakodnevno dostupan. Dajte priliku ljudima da na isti nacin dodju do vas i vide ono sto vi nudite i radite. To ce svakako  pomoci vasem promovisanju, te pronalasku potencijalnih klijenata, saradnika i prijatelja.

Sve gore nabrojano,  izrada web sajta, optimizacija istog, pronalazenje kljucnih rijeci, jedinstvene i prepozatiljive grafike, kao i internet marketing je nesto sto moze samo doprinijeti napretku vaseg biznisa.

Ukoliko vam je potreban web sajt, imate potrebu za redizajniranjem postojeceg, zelite neke savjete po pitanju pozicioniranja na pretrazivacima ili mislite da vam mozemo ponuditi neke odgovore na ovu temu mozete nas kontaktirati putem e-mail contact@dedicod.com.

Hvala na citanju.

 

Bojan

dedicod.com

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Tema

Vasa poruka